Aanpak Boost Your Mood

Interventies

Afhankelijk van je vragen, behoefte en klachten zetten we verschillende interventies in om tot oplossingen te komen. Dit doen we niet zomaar. Een therapie of coachingstraject bij Boost Your Mood start altijd met een uitgebreide intake om zo goed mogelijk de oorzaak van je klachten of problemen te achterhalen. Op basis hiervan maken we samen een plan van aanpak.

Tijdens de behandeling kan het volgende aan bod komen:

Eén op één sessies, coaching, NLP, career counseling en feedback vormen de basis van de therapie en/of coaching.

 

Wat zijn je ambities? Wat wil je bereiken in je leven en wat zijn je loopbaandoelen? Bij loopbaanvragen gebruiken we de Talentenanalyse: een onderzoek naar je kwaliteiten, waarden, drijfveren en voorkeuren op het gebied van werk.

 

Whole food treatment en voeding als medicijn kunnen worden ingezet om je stressbestendigheid te vergroten en klachten te verminderen.

 

Mindfulness based cognitieve therapie. Voor meer acceptatie, rust en ontspanning. Je leert anders naar je situatie te kijken waardoor problemen je leven niet langer beheersen.

 

Beweging kan als interventie worden ingezet bij uiteenlopende psychische en lichamelijke klachten en aandoeningen.

 

Orthomoleculaire geneeskunde. Naast voedingsadvies worden er eventueel vitaminen, mineralen, vetzuren, aminozuren of fytotherapeutica geadviseerd om je fysieke en mentale gezondheid te bevorderen.

 

Soms is het van belang meer contact maken met je gevoel/je lijf en weer te leren leven vanuit hart. Waar verlang je naar? Voel je je (spiritueel) verbonden? Durf je relaties aan te gaan en te vertrouwen op je innerlijk kompas?

 

Verantwoord gebruik van zonlicht (o.a. vitamine D) en frisse lucht kunnen als interventie op de agenda worden gezet.

Meer weten?

Neem contact op!