De EMB test, een holistische gezondheidsscan!

Energetisch Morfologisch Bloedtest

 • Gezondheids-APK
 • Lichaamsbalans gemeten
 • Ook bij onverklaarbare klachten
 • Aangescherpt behandelplan

De EMB test maakt het mogelijk om met een paar druppels bloed uit de vinger uitgebreide informatie te krijgen over de toestand van het lichaam. Zo kan er worden aangetoond welke voedingstekorten en / of sluimerende ziekteprocessen ten grondslag liggen aan bepaalde klachten.

Dit kunnen tekorten zijn in de vitamine en minerale status maar ook voedingsintoleranties, vaccinatie belasting, virale belasting, parasietbelasting, leverbelasting, de status van de darmen, hormonale verstoring enz.

De EMB test geeft een indicatie van het functioneren van je lichaam en geeft verbeterpunten aan. Het dient als aanvulling op de anamnese en eventuele andere onderzoeken en biedt de mogelijkheid het behandelplan verder aan te scherpen.

De EMB-test is een gezondheids-APK op basis waarvan preklinisch al verstoringen al in een vroeg stadium kunnen worden opgemerkt.

Maak een afspraak of neem contact op voor meer informatie!

Waaruit bestaat de EMB-test?

EMB staat voor Energetisch Morfologisch Bloed. De test kijkt naar veranderingen in het bloed én bevat een energetisch onderzoek.

De test bestaat uit twee delen:

 1. Basale analyse van het bloed. Het bloed wordt onder een speciale microscoop (donkerveld microscoop) bekeken en geanalyseerd. Zo kunnen bijvoorbeeld vorm- of grootte afwijkingen van rode bloedcellen iets zeggen over mogelijke vitaminen en mineralen tekorten.
 2. Energetische test. Het bloed wordt tevens gescand met behulp van een bio-energetische apparaten (Asyra, Mars). Iedere stof heeft een specifieke frequentie ofwel trillingsniveau. Bio-energetische apparaten meten frequenties ofwel trillingen en zo worden verstoringen opgemerkt. Het energetische deel van de test meet zowel fysieke als emotionele of mentale thema’s of blokkades.

Wat kan er uit de test komen?

 • Verstoringen van organen: lever, darmen, pancreas, bijnieren etc.
 • Verzuring
 • Ontstekingen
 • Mentale of emotionele stress
 • Vitamine en mineralen deficiënties waaronder ijzer, vitamine E, vitamine b12, foliumzuur, vetzuren
 • Toxische belasting
 • Voedingsintoleranties
 • Vaccinatie belasting
 • Stralingsbelasting
 • Vrije radicalentest
 • Verdenking aanweizgheid pathogenen zoals schimmels, parasieten, virussen en bacteriën (Borrelia, Lyme) en gistbelasting (Candida).

Neem contact op voor meer informatie!

Hoe wordt de test afgenomen?

Er wordt een klein beetje bloed afgenomen middels een vingerprikje. Dit doet over het algemeen geen pijn. Er worden enkele druppels in een buisje geplaatst en een druppel wordt op een glasplaatje aangebracht. Het bloed wordt aan de lucht gedroogd en vervolgens door de therapeut verpakt. Meestal zal de therapeut het pakketje aan je meegeven om het op de post te doen of therapeut doet dit zelf.

Na ongeveer twee weken ontvangt Boost Your Mood de resultaten van het onderzoek. Deze zullen tijdens het vervolgconsult worden besproken.

De test kan alleen op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag afgenomen worden en dient voor 17.00 op de bus te worden gedaan. In de vakantieperiode kunnen er afwijkende afname momenten zijn.

Kosten EMB test

De kosten bedragen € 75,-. Deze kosten komen bovenop de kosten voor het consult.

Beperkingen van de test

De EMB test vervangt geen regulier medisch onderzoek. De EMB test kwantificeert niet. Met andere woorden: er kan uitkomen dat er mogelijk sprake is van een vitamine B12 tekort maar de test geeft geen exacte waarde van de vitamine.

N.B. De test kan aanleiding vormen om vervolgonderzoeken aan te vragen.

Meer weten?

Neem contact op of maak een afspraak voor de EMB test