Behandeling midlife crisis: van crisis naar kans!

Gut gelaunte blonde FrauEen midlife crisis hoeft niet altijd uit te monden in een echte crisis. Het kan ook veel kansen bieden en je leven een leuke, onverwachte draai geven.

Tijd om de balans op te maken

De midlife crisis is een zoektocht naar zin en betekenis in je leven. Het is een signaal om op zoek te gaan naar jezelf, je waarden, passies, verlangens – maar ook je dark side. Neem tijd voor reflectie en praat over je gevoelens en gedachten met leeftijdsgenoten.

Versie 2.0.

Maak weer plannen en stel doelen voor de toekomst. Wat wil je nu echt? Waar verlang je naar? Denk out of the box, dit is een kans jezelf opnieuw te ontdekken en te werken aan een vernieuwde versie van jezelf.

Geef je lichaam een oppepper

Houd lichaam en geest fit. Je lijf heeft extra aandacht nodig. Stel ook op het fysieke vlak doelen, dit geeft hernieuwde energie.

Geniet!

Ga eens een avondje dansen, doe eens gek, bel je oude vrienden weer op, start een hobby of investeer in een langgekoesterde droom.

Boost Your Relationship!

Veel relaties lopen stuk op een gebrekkige communicatie, te weinig tijd en aandacht voor elkaar, foutieve denkbeelden over de ander en een wederzijds gevoel van gebrek aan erkenning.

Zoek een goede relatietherapeut of ga met een deskundige praten, zoals een goede life coach.

Zoek je een goede life coach om mee te praten? Neem vrijblijvend contact op