Zoek je een human design reading?

Vergroot je zelfinzicht met human design!

Human Design is een krachtig instrument dat je op weg helpt bij het ontdekken van wie je echt bent. Human Design geeft inzicht in je authenticiteit – datgene wat jouw uniek maakt – en ondersteunt je bij je nemen van beslissingen die werkelijk bij je passen.

Wat is human design?

In Human Design komen oude oosterse en westerse wijsheden samen. Het is een combinatie van de westerse astrologie, de Chinese I Tjing, het Vedische chakra systeem en de Joodse Kabbala.

De Human Design Chart, die gebaseerd wordt op je geboortegegevens, geeft je waardevolle inzichten over je kwaliteiten, persoonlijkheidskenmerken, kwetsbaarheden, talenten, valkuilen en richting in het leven. Het is bovendien tool die bijdraagt aan gezondheid: het laat zien hoe je het beste met je energie om kunt gaan.

In Amerika is Human Design al tientallen jaren een populaire tool onder life coaches, therapeuten, loopbaanbegeleiders en health practitioners.

Human Design kan breed worden ingezet bij vermoeidheid en burn-out, loopbaan- en levensvragen, persoonlijke en spirituele ontwikkeling, als je richting en betekenis zoekt of vastloopt in je leven.

Poort naar zelfontdekking

Human Design is een unieke tool die inzichtelijk maakt wat echt bij jou hoort en op welke vlakken je vatbaar bent voor beïnvloeding van buitenaf – en mogelijk geconditioneerd bent geraakt. Het helpt je te zien wat je diep vanbinnen al weet maar misschien hebt weggedrukt of afgeleerd.

Human Design is onder andere zo krachtig omdat de chart visueel is: je ziet letterlijk welke centers, channels en gates gedefinieerd zijn en welke niet. Het toont jouw unieke energetische configuratie.

Human Design bevat verborgen diepere lagen en het vereist deskundigheid om je chart echt goed te analyseren.

De Human Design BodyGraph helpt je om jezelf te ontleden op gebieden zoals (zelf)liefde en acceptatie, emoties, denken, angsten, wilskracht en drive, energie, inspiratie, timing, intuïtie, creativiteit en nog veel meer.

De human design reading

In een Human Design Reading gaan we in op de volgende elementen van jouw chart: Type, Strategie, Authoriteit, Profiel, Centers, Channels, belangrijkste Gates, Incarnation Cross en nog veel meer.

Er is voldoende tijd voor vragen.

Een Human Design Reading vindt meestal plaats via Teams. Je bent ook van harte welkom in mijn praktijk in Amsterdam. Indien gewenst kan de Reading worden opgenomen.

Een Human Design Reading duurt 60 – 90 minuten. De kosten bedragen EUR 160,- (ex. BTW).

Ontstaan van human design

De founder van Human Design is de van origine Canadese Robert Alan Krakower (later Ra Uru Hu genaamd). Hij was een leraar, mysticus en kunstenaar. Het Human Design systeem is in 1987 op het eiland Ibiza tot hem gekomen via een diepe spirituele ervaring. Ra Uru Hu heeft tot aan zijn dood in 2011 zijn leven gewijd aan lesgeven in Human Design en de verspreiding van dit bijzondere systeem.

Quantum Human Design TM

Ik ben gecertificeerd Quantum Human Design TM Specialist. Ik ben opgeleid door de Amerikaanse best selling auteur, spreker, trainer en expert in Human Design Karen Curry Parker. Zij heeft jaren lang intensief met de founder van Human Design samengewerkt en behoort tot één van de beste Human Design leraren en life coaches van Amerika.

Nieuwsgierig naar Human Design?

De Human Design Chart laat zien dat ieder mens uniek is en een eigen pad te bewandelen heeft.  Als jij volgens je design leeft, lopen dingen vaak soepeler, haal je meer voldoening uit het leven, heb je meer energie en last but not least ben je van grotere toegevoegde waarde voor de mensheid en wereld om je heen.

Liever online over Human Design leren?