Unlock Your Potential Reading – Astrologie & Human design

Schriftelijke, gepersonaliseerde reading

Psychologische Astrologie (++), Spirituele Astrologie (+), Human Design (+)

Kies voor de schriftelijke reading (€ 99,-) of de combi-deal: schriftelijke reading + online cursus Ontdek je Life Purpose met Human Design (€ 115,-).

Unlock Your Potential Reading

Gepersonaliseerde, schriftelijke reading op basis van psychologische astrologie (++), spirituele astrologie (+) en human design (+).

Wat zijn jouw talenten? Waar ligt je kracht? Wat is je potentieel? En waar liggen mogelijke groeipunten en uitdagingen? De psychologische astrologie maakt het mogelijk om een diepte analyse te maken van jouw karakterstructuur, je aanleg en je voorkeuren.

De spirituele astrologie gaat er vanuit dat je met een speciale gift en zielsopdracht ter wereld komt. Wat wil je ziel ervaren in dit leven? En op welk uniek talent ben jij mogelijk afgewezen? De spirituele astrologie geeft zicht op je zielsmissie en helpt je te verbinden met je ongeconditioneerde, pure talenten.

Human design is vooral sterk in het aangeven HOE bij je potentieel kunt komen. Human design geeft je een strategie bij het nemen van levensbeslissingen. Hoe vind je afstemming met jezelf en de wereld om je heen? Hoe maak je belangrijke keuzes? Wanneer geef je gas en wanneer stap je op de rem? Alleen in een duurzame co-creatie met het hele universum bereik je jouw hoogste potentieel.

Wat levert de Unlock Your Potential Reading op?

  • Diepgaand zelfinzicht, ‘ongefilterde’ karakteranalyse.
  • Weergave van je talenten, sterke eigenschappen en potentieel.
  • In depth analyse van de vier elementen binnen jouw karakterstructuur.
  • Leer- en groeipunten. Wat mag er geheeld worden om je potentieel te bereiken?
  • Strategie voor het nemen van beslissingen.
  • Een mooi, met zorg opgemaakt rapport (25-30 pagina’s, PDF)

Wat kun je verwachten?

Zorgvuldige analyse van de elementenverdeling in jouw persoonlijkheid. Welk element is in aanleg sterk aanwezig en welk element ga je in de loop van je leven meer ontwikkelen? De vier elementen zijn vier energiestromen, vier verschillende windrichtingen die je karakter kleuren. Alle vier de elementen maken deel uit van je karakter, maar in verschillende kwantiteiten. Meestal zijn een of twee elementen het sterkst vertegenwoordigd. Welk element domineert jouw persoonlijkheid?

Analyse van de sterkste punten in jouw radix (geboortehoroscoop) op de persoonlijkheidslaag (je karakter). Dit omvat in ieder geval een duiding van de zon, maan, ascendant (Ac) en medium Coeli (Mc) in teken en huis. Duiding van andere planeten die sterk in jouw horoscoop staan.

Duiding van Saturnus en Cheiron in teken en huis. Je bent hier als mens om te leren, te groeien en te transformeren. De interpretatie van Saturnus en Cheiron mag dan ook niet ontbreken. Waar heb je iets te leren? Waar zit mogelijk pijn of een wond die geheeld mag worden? Op deze punten kunnen belangrijke lessen geleerd worden.

Analyse van de belangrijkste aspecten in jouw radix. Aspecten zeggen iets over de manier waarop planeten zich verhouden tot elkaar. Ik duid je sterkste aspecten, want deze kleuren je persoonlijkheid het meest.

Interpretatie van de noordelijke maansknoop en zwarte maan. Wat is je zielsmissie? Waar liggen diepere, verborgen talenten? Interpretatie van je soul purpose.

Tot slot is er een integratie met human design. Wat is jouw energietype? Wat is jou strategie en autoriteit? Deze helpen je bij het nemen van belangrijke beslissingen. Human design geeft je een strategie in handen die je helpt te navigeren naar jouw hoogste potentieel!

Wat heb ik nodig?

Om jouw geboortehoroscoop te duiden heb ik het volgende nodig: je naam, geboortedatum, EXACTE geboortetijd en geboorteplaats.

Dit is geen geautomatiseerd rapport. Je ontvangt je reading binnen uiterlijk 10 werkdagen.

Als je ook de human design cursus bestelt, dan kun je daar direct mee starten.

Vergeet niet je naam, geboortedatum, geboorteplaats en geboortetijd te vermelden bij de opmerkingen bij deze bestelling of mail mij info@evelynprinsen.nl.

Schriftelijke reading + Online Cursus Ontdek je Life Purpose met Human Design?

Wil jij je helemaal onderdompelen in astrologie en human design? Kies dan voor deze combi-deal (meest gekozen optie).

Naast de schriftelijke reading ontvang je ook de online cursus Ontdek je Life Purpose met Human Design. In 12 waardevolle videolessen leer je alle geheimen van het human design systeem en hoe je jouw human design chart kunt inzetten als waardevolle tool bij het vinden van je purpose en drive in het leven.

Klik hier voor meer informatie over de cursus Ontdek je Life Purpose met Human Design.

Wie ben ik?

Ik ben life coach, orthomoleculair therapeut én opgeleid in de astrologie en human design. Als astroloog ben ik gecertificeerd in de psychologische en spirituele astrologie. Ook ben ik gecertificeerd Quantum Human Design Specialist. Tevens maak online cursussen over holistische gezondheid en human design.

Ik werk al bijna twintig jaar met diverse methodes die inzicht geven in je potentieel en karakter (denk aan talentenanalyses en persoonlijkheidstesten zoals de MBTI®). Astrologie (en human design) is superieur als het gaat om een ongefilterde karakteranalyse. Graag deel ik mijn inzichten met je!