Zakelijk gecoacht worden?

Coaching via je werkgever

Regelmatig hebben cliënten de mogelijkheid om via hun werkgever een vergoeding te krijgen voor een coachingstraject (loopbaancoaching, life coaching, persoonlijke ontwikkeling). Ik heb verschillende cliënten zakelijk gecoacht die werkzaam zijn bij bedrijven zoals Endemol, Gemeente Amsterdam, TMC Group, NS, Unicef, het UWV, Cordaan en Abbott.

Veel cliënten van deze cliënten zoeken expliciet een externe coach. Zij vinden het geen prettig idee om door een interne coach, op het werk, gecoacht te worden en zoeken een onafhankelijke, externe coach.

Het kan hierbij gaan om loopbaan coaching, life coaching of competentie ontwikkeling. Ook in geval van overspannenheid of burnout kan ik een passende offerte opstellen voor een hersteltraject. Het is mogelijk coaching te combineren met orthomoleculaire geneeskunde om zowel fysiek als mentaal beter te worden.

Indien je vermoedt dat er een budget beschikbaar is voor coaching, neem dan even contact met me op. Na een kennismaking maak ik een offerte op maat die je bij je werkgever kunt indienen. Indien je werkgever dit vraagt, stellen we ook al enkele concrete doelen op. Uiteraard gaat alles in overleg en stuur ik niets naar je werkgever zonder jouw toestemming. In principe loopt de communicatie met je werkgever dan ook volledig via jou.

Mijn advies is om echt goed te checken of er budget is voor coaching, er is vaak meer mogelijk dan je denkt!

Neem contact op voor meer informatie

Mobiel: 06-81190606

Maak een afspraak voor een gratis kennismaking >>