Wil jij jezelf ontdekken met human design of astrologie?

Readings, schriftelijke readings, cursussen en coaching

Ben jij geïnteresseerd in human design en/of astrologie? Zoek je een astrologie of human design reading? Of wil je liever een online human design cursus volgen?

Duizendenjaren oude wijsheden zoals in human design en astrologie verschaffen je een diepgaand inzicht in je energetische blueprint, hoogste potentieel, life & soul purpose.

Leer de taal van het universum begrijpen en maak je contact met je innerlijke wijsheid en diepste waarheid.

Schriftelijke Human Design Reading

In deze schriftelijke, gepersonaliseerde reading worden alle belangrijke onderdelen van jouw human design uitgelegd. Je krijgt bovendien tips, adviezen en affirmaties.

Je ontvangt een mooi, met zorg opgemaakt PDF rapport van ongeveer 40 pagina’s binnen uiterlijk 7 werkdagen. Lees meer…

Unlock Your Potential Reading

Gepersonaliseerde, schriftelijke reading op basis van psychologische astrologie (++), spirituele astrologie (+) en human design (+).

Wat zijn jouw talenten? Waar ligt je kracht? En wat is de opdracht van je ziel?

Lees snel verder als je meer wilt weten over deze bijzondere reading…

Persoonlijke Human Design Reading

In deze persoonlijke, 1-op-1 human design reading krijg je alle ins en outs te horen over jouw human design chart. Er is voldoende tijd voor vragen.

Een human design reading vindt meestal plaats via Teams. Je bent ook van harte welkom in mijn praktijk in Amsterdam. Lees meer…

Online Human Design Cursus

Wil je liever online leren over human design? Bekijk dan snel mijn cursus Ontdek je Life Purpose met Human Design.

Deze cursus cursus is met hoge korting ook samen te bestellen met een schriftelijke Human Design Reading en de schriftelijke Unlock Your Potential Reading!

Over human design en astrologie

Human design is een synthese van oude oosterse en westerse wijsheden.

Net als bij astrologie gaat human design ervan uit dat je bij de geboorte een bepaalde ‘imprint’ van het universum meekrijgt. Deze unieke imprint, jouw design, bepalen je richting en missie in het leven.

De planetaire posities op het moment van je geboorte en 3 maanden voor je geboorte bepalen welke gates in jouw chart geactiveerd zijn. Tegenover elkaar liggende geactiveerde gates worden verbonden door een channel en definiëren (kleuren) centers.

Het model – de vorm – van de human design chart is afgeleid van de Levensboom uit de Joodse Kabbala. De negen centers in de chart correleren met het Vedische Chakra Systeem. De 64 gates zijn afgeleid van de 64 hexagrammen uit de de Chinese I Tjing (het Boek der Veranderingen).

Astrologie is een duizenden jaren oud systeem. Astrologie is een symbolen taal en als je deze taal begrijpt, dan spreekt het universum tot je.

Een astrologische radix is, net als een human design chart, een energiepatroon. Het geeft een archetypisch beeld van jouw potentieel weer.

Astrologie en human design ontsleutelen oude, soms verborgen, wijsheden die onmiskenbaar treffend zijn en bovendien universeel. Hierbij kun je denken aan de duizenden jarenoude elementenleer – vuur, aarde, lucht en water. De oeroude elementenleer zie je terugkomen in de traditionele geneeskunde uit alle windstreken van de wereld. Ook in onze moderne tijd zitten de vier elementen (vaak onbewust) verscholen in testen en analyses, zoals de MBTI®.

Occulte wijsheden zoals je die vindt in human design en astrologie behoren tot ons collectief onbewuste. Ze spreken tot onze verbeelding, openen een poort naar het (onbewust) innerlijk weten en dragen zo bij aan inzicht en gezondheid.

Astrologie en human design zijn bovendien krachtige story telling tools. Zij fungeren voor velen als een diepe reframing: oude overtuigingen worden losgelaten en er ontstaat een nieuw positief punt van focus in het leven.

Om betrouwbare en accurate gegevens te krijgen maak ik gebruik van de best beschikbare software die er op dit moment is.