cycle inside the female body, circle of digestion, menstruation Je basisgevoel van zekerheid zetelt in je onderbuik. Daar zit je Chi, je levenskracht.

Chi (in het Chinees) of Ki (in het Japans) is het gebied dat zich bevindt tussen de navel en het schaambeen in. Het is het centrum en het zwaartepunt van ons lichaam. Door je bewust te concentreren op je onderbuik, door er bijvoorbeeld naar toe te ademen of er een hand op te leggen, kun je verbinding maken met deze levensenergie en kom je letterlijk meer in balans.

Probeer maar eens iemand die zich concentreert op dit gebied onder de navel omver te duwen of met twee personen op te tillen. Dit is een stuk lastiger dan bij mensen die geen contact maken met hun onderbuik. Niet voor niets speelt Chi in veel van de oosterse krijgskunsten, zoals Aikido en Tai Chi, een belangrijke rol.

Het goede nieuws is dat je rustig de tijd kunt nemen om meer verbinding te maken met je Chi, je levenskracht, je basisgevoel van zekerheid – en tegelijkertijd kun je al aan je doelen werken. Je hoeft dus niet te wachten totdat je blaakt van het zelfvertrouwen om stappen te kunnen zetten en te gaan manifesteren wat jij wilt, zolang je doelen maar congruent zijn met wie je bent en met wat jouw taak in het leven is.

Wanneer jij op een zuivere manier bent afgestemd op je doel en je energie krachtig gebundeld is, ben je instaat ongekende prestaties te leveren.

Wil je hierover verder praten met een life coach?

Behoefte aan coaching of therapie? Neem vrijblijvend contact op met Evelyn >