Loopbaan Coaching by DESIGN

Zoek jij een eigentijdse loopbaan coach?

 • Eigentijds en uniek loopbaan programma – Loopbaan Coaching by DESIGN©
 • Kortdurend en resultaatgericht
 • Ruim 15 jaar ervaring
 • Als coach op tv te zien in ‘De BV IK’
 • Gratis kennismaking

Wil je verschil maken in de wereld? Ben jij een Cultural Creative? En wil jij je bij het maken van loopbaankeuzes laten leiden door je innerlijk kompas in plaats van externe ruis? Dan is Loopbaan Coaching by DESIGN© echt iets voor jou!

In een Loopbaan Coaching by DESIGN Traject worden traditionele manieren van loopbaanbegeleiding gecombineerd met oude wijsheden en orakels.

Loopbaan coaching by DESIGN

Loopbaan Coaching by DESIGN start met een Human Design Reading.

Human Design is ontwikkeld door Robert Alan Krakower (Ra Uru Hu). In Amerika is Human Design al enkele tientallen jaren een populair coachingsinstrument.  In Nederland is Human Design pas de laatste jaren echt in opkomst.

Human Design is opgebouwd uit oude wijsheden uit het Oosten en het Westen: de Astrologie, de I Tjing, het Vedische Chakra Systeem en de Joodse Kabbala.

Human Design is een bijzonder accurate tool die inzicht geeft in wat jouw uniek maakt. Het laat ook goed zien op welke vlakken je mogelijk geconditioneerd bent en van jezelf bent afgedreven.

Human Design geeft je een strategie op basis waarvan je beslissingen kunt nemen. Ook leer je hoe jij het beste kunt luisteren naar je innerlijk kompas. Deze zaken zijn namelijk niet voor iedereen hetzelfde.

Met behulp van Human Design heb je een schat aan basiskennis die jouw helpt te navigeren door loopbaan-land en je ondersteunt om duurzame, authentieke keuzes te maken.

Human Design helpt je over je loopbaan en levenspad te denken en praten in eigentijdse, positieve termen – passend bij de behoeftes van mensen van nu. Dit ondersteunt je bij het creëren van je bestemming en Life Purpose.

Lees meer over een Human Design Reading…

Loopbaan Coaching TRADITIONAL

Na een Human Reading gaan verder verdiepen met behulp van persoonlijkheidstesten, vragenlijsten en opdrachten om je kwaliteiten, waarden en drijfveren verder in kaart te brengen.

Vervolgens onderzoeken we welke belemmeringen jij ervaart om je loopbaanwensen te realiseren. We werken aan een positieve mindset en integreren de punten die we in je Human Design Reading tegen zijn gekomen.

Tot slot – als je behoefte aan hebt – werk je aan een sterke persoonlijke presentatie, het formuleren van heldere doelen en het opstellen van een actieplan.

Mocht je willen weten of ik als coach iets met jouw hulpvraag kan, dan is er de mogelijkheid om kort telefonisch (of persoonlijk) kennis te maken. Daarna kun je besluiten of je verder wilt met een coachingstraject.

Voor wie is Loopbaan Coaching by DESIGN?

Loopbaan coaching by DESIGN is bijzonder geschikt als je:

 • Op een duurzame wijze richting wilt geven aan je loopbaan.
 • Het gevoel hebt dat je iets wilt betekenen voor de wereld. Maar je weet niet hoe en wat.
 • Vanuit je authenticiteit keuzes wilt maken
 • Je talenten, drijfveren, passies en competenties in kaart wilt brengen.
 • Een einde wilt maken aan onrust en keuzestress.
 • Belemmeringen ervaart om je ware ambities en dromen te volgen.

Als je wilt weten of ik iets met jouw hulpvraag kan en of er een ‘klik’ is tussen ons dan is het mogelijk om kort (telefonisch) kennis met elkaar te maken. Hierna kun je de beslissing nemen om door te gaan en een afspraak te maken voor een intakegesprek.

Ik hoop je snel te ontmoeten in de praktijk!