Stress, depressie en angsten zitten niet alleen tussen je oren.

Sport outdoor. Beautiful girl on the streetIk heb een vernieuwende kijk op de aanpak van psychische klachten zoals stress, depressie, lusteloosheid, spanningen, sombere buien, gebrek aan energie, prikkelbaarheid, onrust, overmatig piekeren, slecht slapen of concentratieproblemen.

Wat maakt mijn aanpak bijzonder?

Ik neem je mee op een boeiende zoektocht naar de dieperliggende oorzaken van je mentale ongemakken. Ik ga een stap verder dan de meeste gangbare – en vaak achterhaalde – verklaringen voor psychische klachten.

De heersende gedachte is dat stemmingsklachten vooral ‘tussen je oren zitten’ en opgelost worden door te praten met een psychotherapeut.

Echter, zoals zoals je ook kunt lezen in mijn boek Boost Your Mood, ontdek het geheim van een oergezonde levensstijl, niet alle psychische klachten zijn te wijten aan een moeizame relatie met je ouders of traumatische ervaringen in het leven.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op

Er zijn steeds meer bewijzen dat er andere redenen kunnen zijn waardoor mensen niet lekker in hun vel zitten. Stress, chronische milde ontstekingsprocessen in het lichaam, problemen met de bloedsuikerregulatie, voedingstekorten, schildklierstoornissen en onrust in de darmen zijn enkele voorbeelden van aanleidingen voor mentale klachten.

Ik help je niet alleen de vinger op de zere plek te leggen en de oorsprong van stress- en stemmingsklachten te ontrafelen, ik geef je bovendien krachtige tools om je humeur en energieniveau te optimaliseren.

Dit zijn geen ‘hapsnap’ adviezen: ik bied een goeddoordachte totaalaanpak die je stemming een flinke boost geeft.

Coaching, psychologische interventies, optimale voeding, het intelligent gebruik van voedingssupplementen, life style interventies, beweging, stress release, herstel bioritme en fytotherapie kunnen helpen je diepgaand te herstellen.

Boek nu een consult