Maartje – Psycholoog

Ontzettend bedankt voor je positieve energie, mooie complimenten en geduld. Het heeft me echt weer een zetje in de goede richting gegeven: vooral vertrouwen in mijn eigen kunnen!

Hans – Consultant

Evelyn heeft me in een korte tijd van mijn klachten afgeholpen. Ik had last van stressklachten als pijn in mijn schouders en nek, hoofdpijn en neerslachtigheid. Ik had geen energie en nergens meer zin in.

We hebben gekeken naar naar mijn voeding en zijn meteen gestart met bepaalde voedingssupplementen. Daarnaast hebben we met RET gewerkt aan verkeerde gedachtenpatronen. Zo kon ik aanpassingen doen in mijn manier van leven die binnen enkele weken tot minder klachten leidden. Nu heb ik weer de energie om dingen te ondernemen.

Monique – Counselor at Hospital & Health Care Branche

Ik wil je erg bedanken voor je coaching. Hierdoor heb ik nu eindelijk de keuzes gemaakt die bij mij passen. Ik heb er veel aan gehad, het was voor mij een goede manier om zaken helder te krijgen en me bewust te worden van mijn levensdoel.

Je bent in mijn ogen een warme, oprechte en scherpe coach. Ik hoop dat je nog veel mensen zult mogen begeleiden in je praktijk. Ik hou je zeker in gedachten als ik behoefte heb aan iemand die wat helderheid schept!

Nieuwsgierig geworden? Mail me!

Daan –  Manager Werving & Selectie Branche

Jouw aanpak heeft mij geholpen mezelf tijd en ruimte te geven om dingen uit te zoeken en om helderheid vanuit chaos te laten ontstaan. En dat is echt knap aangezien ik een controlefreak ben. Het resultaat is dat ik nu naar mezelf luister, op mezelf vertrouw en klaar ben om keuzes te maken en daarop actie te ondernemen.

Een ieder kan mij dan ook bellen om verder uit te vinden hoe Evelyn me geholpen heeft dit voor elkaar te krijgen. Ik ben haar in ieder geval erg dankbaar en de timing is perfect geweest!

Stefanie – Senior Consultant

Het mooiste wat ik meeneem uit mijn traject met Evelyn is dat ik enorm veel geleerd heb tijdens onze gesprekken. Over gezond eten, maar meer nog over mijzelf. Wat doet mijn lijf, wat werkt voor mijn lijf, wat betekent eten voor mij in sociale zin? Ik ben meer met eten bezig dan ooit, maar ik voel me er goed bij. Ik hoef niet meer mijzelf onder controle te houden, de stress rondom “goed” en “slecht” eten is eraf.

In de maanden die we hebben samengewerkt hebben we het fundament van mijn voedingspatroon stapsgewijs maar drastisch veranderd. In eerste instantie met aandacht voor het oplossen van mijn eczeem en buikklachten, maar er was ook zeker ruimte voor het werken aan mijn cosmetische wensen. 5 kilo wilde ik eraf.. en dat is gelukt!

Celine – Interim Management Branche

Na een kennismaking met Evelyn adviseerde zij mij de Talentenanalyse te doen. De Talentenanalyse dwingt je – op een prettige manier en stapsgewijs – om echt na te denken over onder andere je waarden, je vaardigheden en eigenschappen. Ik heb daar enorm veel van geleerd. Met de praktische adviezen van Evelyn kon ik direct aan de slag.

Ik kwam binnen als een wandelend hoofd. Ik had totaal geen contact meer met mijn gevoel en herkende stresssignalen van mijn lichaam niet. Gelukkig is dat nu anders! Ik leef nu niet meer op de automatische piloot, volg mijn hart en heb weer plezier in de dingen die ik doe.

Maria – Telecommunicatie Branche

Een van mijn doelen was om meer vanuit mijn gevoel te leven. Evelyn heeft mij geholpen om inzicht te krijgen in wat ik belangrijk vind in mijn leven. Het is heerlijk om belemmerende gedachten los te laten.

Door het coachingstraject heb ik mijn innerlijke batterij weer weten op te laden. Ik kijk ontzettend uit naar de dertigersjaren en alle nieuwe kansen die deze met zich meebrengt.

Marcel – WO-student

Evelyn kan zich als geen ander inleven in jonge mensen die worstelen met het bepalen van doelen in hun leven. Ze kan zowel je zelfbeeld bevestigen als ontkrachten en komt daarnaast met verrassende nieuwe inzichten waar iedereen wat van op zou kunnen steken. Voor wie eens bij zichzelf te rade wil gaan is zij een absolute aanrader!

Melissa – student Sociale Psychologie

Evelyn liet mij me heel snel op me gemak voelen. Zij heeft mij in een korte tijd met veel dingen geholpen. Door middel van gedragstherapie. Verder heeft ze me geholpen met mijn voeding. Ik had niet gedacht wat voor invloed voeding kan hebben op de mens. Ik ben haar erg dankbaar voor haar hulp, die mij zeker geholpen heeft.  Mijn traject loopt nu ten einde, maar ik weet dat ik altijd welkom ben bij Evelyn, en kan vragen om advies of hulp!

Ook goed geholpen worden? Neem vrijblijvend contact op!