Samenwerking

Voor een optimale dienstverlening ben ik verbonden aan een netwerk van deskundige coaches en trainers. Het netwerkverband bestaat onder andere uit:

Nienke Wijnants

Nienke Wijnants is psycholoog en schrijfster van Het Dertigersdilemma. Aan de Universiteit van Amsterdam heeft zij promotieonderzoek naar 30-ers dilemma’s gedaan; de loopbaan- en levensvragen van jonge hoogopgeleide 30-ers. Daarnaast schrijft zij columns en geeft in binnen- en buitenland lezingen en workshops voor en over 30-ers.

www.nienkewijnants.nl

Frederike Mewe

Frederike Mewe (1976) is Psycholoog NIP en heeft klinische psychologie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Haar visie is dat je goed functioneert als je dingen doet waar je energie van krijgt. Ontdekken wat je drijfveren en talenten zijn is door de vele keuzemogelijkheden niet altijd even makkelijk. Door de jaren heen heeft Frederike gemerkt dat met name dertigers tegen bepaalde dilemma’s aanlopen en heeft zij zich gespecialiseerd in het ondersteunen van deze doelgroep.

www.trainjetalent.nl

Maartje Popma

Maartje Popma (1975) rondde in 1998 haar opleiding personeel en arbeid aan de Hogeschool van Amsterdam af en is sindsdien werkzaam in het HRM werkveld. Bij verschillende werkgevers leidde zij projecten op het gebied van functiewaardering- en beloning, performance management, management development, begeleidde reorganisaties en ontwikkelde en gaf trainingen. Na een opleiding tot trainer/coach in 2005, startte zij als (loopbaan)coach en begeleid sindsdien (jonge) hoogopgeleiden met hun loopbaan én gedurende hun loopbaan.

www.koencoaching.nl