Spiritualiteit werkt in de dertigersdip

Klik hier om spiritualiteit werkt in de dertigersdip te bestellen

Het dertigersdilemma staat volop in de belangstelling. Dertigers van nu zouden besluiteloos zijn omdat ze te veel keuzes moeten maken. Volgens Evelyn Prinsen is er meer aan de hand: kiezen is een expressie van je diepste zelf.

De dertigersdip raakt de kern van wie je bent en wat je wilt worden. Het is volgens Prinsen een identiteitscrisis die wordt gekenmerkt door een complexe zoektocht in het leven. Spiritualiteit werkt om de blik naar binnen te richten en de juiste keuzes te maken.

Met veel inspirerende tips en oefeningen om de aandacht te richten op datgene wat je als quarterlifer écht wilt in het leven.

In zeven korte hoofdstukken wordt het begrip dertigersdip uitgediept. De schrijfster legt de oorzaken uit, verklaart waarom dertigers zoveel moeite hebben om keuzes te maken en gaat in op de rol die de omgeving speelt. Ieder hoofdstuk wordt afgesloten met handvatten om tot zelfanalyse te komen en een boekentip. Het boek heeft een handzaam formaat, is kernachtig geschreven en mooi vormgegeven.

Klik hier om spiritualiteit werkt in de dertigersdip te bestellen

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.