Vrouw met Pit

Klik hier om Vrouw met Pit te bestellen

Hoe voel je je eigenlijk? En hoe lang is het geleden dat je jezelf die vraag stelde? Is er wel genoeg aandacht voor jou? Ben je je eigen beste vriendin? Hoe staat het met de spoken en de kritische stem in je hoofd? Vaak is het leven zo druk en je agenda zo volgepropt dat je aan inspiratie niet meer toekomt. En jaren later vraag je je opeens af: Is dit het nou? Is dit mijn leven zoals ik dat wil?

Geloof me: ik snap je. In een vorig leven was ik organisatieadviseur. Huisje, boompje, beestje: ik had alles goed voor elkaar. Toch was het niet mijn eigen leven. En na de benodigde burn-out, wilde ik het anders. Dit boek vertelt over de ontdekkingstocht die volgde. Over mijn valkuilen, spoken en hardnekkige patronen. Maar ook over mijn ontdekkingen en inzichten. Wil je je passie, intuïtie en talenten zien, erkennen, voeden en ontwikkelen? En er vervolgens naar leven?

Klik hier om Vrouw met Pit te bestellen

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.