Energy healing – stem je af op kosmische energie en ervaar weer flow in je leven

Energy healing – awaken your soul’s intentions

Universele energie is overvloedig aanwezig. Energy healing helpt je ‘in te tappen’ op deze levensenergie.

Als mens ben je continu in ontwikkeling. Volgens kosmische principes ga je door bepaalde stadia en maak je transformaties door. Met als doel om je steeds meer te gaan verbinden met het pad van je ziel.

Energy healing geeft ondersteuning bij belangrijke transities in je leven en heeft als intentie verstoringen in het energieveld te herstellen.

Energy healing wordt ingezet bij stress, onrust, pijn, slaapproblemen, zorgen, vermoeidheid en tal van andere klachten in het fysieke, mentale, emotionele en spirituele veld.

In mijn praktijk werk ik met twee soorten energy healing: Reiki Healing en Cosmic Aligment Healing.

Reiki Healing

Reiki healing is een Japanse energetische geneeswijze waardoor de levensenergie in jou kan worden versterkt. Een reiki therapeut vormt tijdelijk een kanaal waardoor universele, helende energie wordt doorgegeven. Reiki helpt blokkades op te heffen en de natuurlijke energiebalans in het lichaam te herstellen.

Lees meer over Reiki Healing…

Cosmic Aligment Healing

Je astrologische geboortehoroscoop is een weergave van jouw unieke energiepatroon. Zo vertegenwoordigen planeten behoeftes en hebben zij allen helende eigenschappen. Leer je af te stemmen op kosmische principes voor meer balans, gezondheid, spirituele groei en verbinding met je soul purpose.

Lees meer over Cosmic Aligment Healing…