Reiki – ancient art of healing

Reiki healing – herstel de kosmische energie flow

Je bent in mijn praktijk van harte welkom voor een losse reiki healing sessie of reiki & chakra therapie. Reiki kan ook onderdeel zijn van een orthomoleculaire, natuurgeneeskundige behandeling.

Wat is reiki healing?

Reiki is een eeuwenoude Japanse geneeswijze.

Het woord reiki is gevormd uit twee Japanse tekens: rei (= universeel) en ki (= levensenergie).

Reiki healing is een prachtige, zuivere manier om universele energie door te geven. Universele energie is in feite levenskracht die overvloedig aanwezig is. Door middel van inwijdingen is een reiki behandelaar nog beter afgestemd op deze levensenergie en in staat dit door te geven aan anderen.

Reiki herstelt de energetische balans in het lichaam. Fysieke, emotionele, mentale en spirituele blokkades verzachten met reiki. De energie gaat beter stromen waardoor het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt ondersteunt.

Cliënten ervaren vaak diepe ontspanning, stressreductie en een betere ‘weerbaarheid’ na een reiki behandeling.

Als therapeut ben ik opgeleid in het Usui System of Natural Healing.

Reiki is als losse sessie te boeken en kan desgewenst onderdeel uitmaken van een uitgebreider behandelplan.

Losse reiki healing sessie

Losse reiki behandeling 60 minuten: EUR 70,-.

Wil je kennismaken met reiki? Stuur me dan een mailtje met ‘kennismaken reiki’. Je krijgt dan een helende, ontspannende reiki behandeling van 45 minuten voor EUR 48,-.

Reiki & Chakra Therapie

Je vult vooraf een korte intakevragenlijst in. Je ontvangt een reiki behandeling met extra focus op chakra’s die uit balans zijn. Je krijgt achteraf adviezen over speciaal voor jou geselecteerde Bachbloesems en geneeskrachtige stenen.

60 minuten healing (plus aanvullend advies): EUR 85,-.

Reiki op afstand

We maken een energetische afspraak. Op de afgesproken tijd ontvang je reiki healing op afstand.

Reiki op afstand 30 minuten: EUR 40,-.

Kennismaken met reiki? Gun jezelf diepe ontspanning

Wil je kennismaken met reiki? Stuur me dan een mailtje met ‘kennismaken reiki’. Je krijgt dan een helende, ontspannende reiki behandeling van 45 minuten voor EUR 48,-.

Vergoedingen verzekering

Reiki wordt meestal niet vergoed door de verzekering. Soms kan reiki wel vergoed worden (als het onderdeel uitmaakt van een orthomoleculaire/natuurgeneeskundige behandeling). Neem contact op voor meer informatie.