Wat is human design?

De onderdelen van de human design chart

Wat is human design? En hoe kun je de human design chart lezen? In deze video leg ik je de basis van human design uit. Wat is het human design systeem? Wat zijn centers, gates en profielen? Lees snel verder en bekijk mijn Youtube-video!

Bekijk mijn video: Wat is Human Design?

Wat is human design?

Human design is een synthese van astrologie, de chakraleer en de I Ching.

Jouw human design chart is een weergave van jouw energiepatroon.

De human design centers en gates geven archetypische thema’s weer. Hoe deze thema’s exact in jouw leven tot uitdrukking komen, is niet te zien in de chart. De human design chart heeft ook geen voorspellende waarde.

Bekijk mijn video: Wat is Human Design?

Als life coach werk ik al ruim 15 jaar met diverse tools, testen en vragenlijsten om cliënten te ondersteunen in hun zoektocht naar zelfinzicht en antwoorden op levensvragen.

De afgelopen jaren heb ik human design intensief bestudeerd, ik geef ook human design readings en ik pas human design toe in mijn coachingstrajecten. Op dit moment vind ik human design by far het meest volledige systeem als gaat om het verkrijgen van diepgaand inzicht in jezelf.

Wat human design bijzonder maakt, is dat het sterk gericht is op afstemming met de wereld om je heen. Het gaat in die zin niet alleen maar over jezelf maar ook over je connectie met anderen en bijdrage aan de wereld.

Human design geeft je bovendien een strategie voor hoe te handelen en hoe je het beste keuzes kunt maken.

Wil je meer weten over de basis van de human design chart? Bekijk mijn video: Wat is Human Design?

Wil je meer leren over human design?

Neem een kijkje op mijn Youtube-kanaal. Daar vind je een playlist over human design!

Ook heb ik een super leuke online cursus gemaakt: Ontdek je Life Purpose met Human Design.

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.