Online Human Design Cursus

Online Cursus Ontdek je Life Purpose met Human Design!

Wil jij inzicht in je passie en purpose in het leven? Sta je op een keerpunt en wil je duurzame beslissingen nemen? Ben je vastgelopen of burned-out en voel je dat je een meer authentiek leven wilt leiden? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar human design en wil je alle ins en outs leren over dit bijzondere systeem?

Dan is de online cursus Ontdek je Life Purpose met Human Design echt iets voor jou!

In 12 waardevolle videolessen neem ik je stap voor stap mee in hoe jij jouw human design chart kunt inzetten in het vinden van drive, passie en richting in het leven.

→ Bekijk hier de video over de online human design cursus!

Ik heb de overtuiging dat iedereen hier op aarde is met een zekere ‘bestemming’. Als life coach ondersteun ik al vanaf 2007 cliënten in hun zoektocht naar richting, voldoening en passie in het leven.

Sinds ik in aanraking ben gekomen met human design, en dit diepgaand bestudeerd heb, ervaar ik dit bijzonder rijke systeem als een van de meest complete tools om inzicht in jezelf te krijgen.

De human design chart is een weergave van jouw unieke blueprint en energetische wiring.

Human design is niet alleen een poort naar zelfkennis, het geeft je bovendien een strategie voor hoe te handelen en hoe je het beste keuzes kunt maken. Met andere woorden, human design leert je af te stemmen op het veld van potentie.

→ Bekijk hier de video over de online human design cursus!

Leven vanuit authenticiteit en passie geeft niet alleen veel meer voldoening, het draagt ook bij aan een goede gezondheid. En last but not least, als jij in je kracht staat, is je bijdrage of impact op de wereld ook het grootst!

We leven in een onrustige tijd waarin veel in beweging is: oude waarden worden herschreven, systemen piepen en kraken. De noodzaak en roep om authenticiteit is groot. Veel mensen voelen deze onderstroom. Daarom heb ik deze waardevolle online cursus gemaakt: Ontdek je Life Purpose met Human Design.

→ Bekijk hier de video over de online human design cursus!

Wat leer je in de online cursus Ontdek je Life Purpose met Human Design?

 • De cursus start met een basiscursus human design
 • Je leert alles over de vijf human design types. De manifestor, generator, manifesting generator, projector en reflector
 • Je leert over jouw strategie en autoriteit, jouw innerlijke richtingaanwijzer en ‘adviseur’ bij het maken van keuzes
 • Je leert over de drivers en purpose van de negen human design centers
 • Je leert over de human design profielen
 • Je leert over de o zo interessante en belangrijke human design hoofd circuitry. Ben je individueel, collectief of tribal gewired?
 • Je leert over je incarnation cross en andere human design gates in relatie tot het vinden van je purpose en passie.

Dit zeer complete programma volg je relaxt vanuit je luie stoel – en voor een zeer scherpe prijs.

Op dit moment is deze online human design cursus alleen nog te volgen op het platform van Soofos. Binnenkort staat deze cursus ook op mijn website de Boost Your Mood Academy.

→ Bekijk hier de video over de online human design cursus!

Wat krijg je in deze online human design cursus?

 • 12 inspirerende en rijke videolessen.
 • Duidelijk stappenplan bij het formuleren van je life purpose
 • Extra materialen zoals van human design keynotes en templates.
 • 6 maanden toegang tot het lesmateriaal

Jouw online human design teacher

Mijn naam is Evelyn Prinsen (1976). Ik ben life coach, orthomoleculair therapeut en Human Design Specialist. Ik heb sinds 2007 een praktijk in Amsterdam waar ik met veel plezier cliënten begeleid. Ik geef human design reading, pas human design toe in mijn coachingsessies en gebruik human design in mijn cursussen over holistische gezondheid.

Het is mijn passie wetenschap en spiritualiteit op een creatieve manier te combineren en zo bij te dragen aan een gezonde wereld.

Ik ben auteur van twee boeken: Spiritualiteit werkt in de Dertigersdip (2009) en Boost Your Mood, ontdek het geheim van een oergezonde levensstijl (2014).

Wacht niet langer en start nu meteen met de Online Cursus Ontdek je Life Purpose met Human Design

→ Bekijk hier de video over de online human design cursus!