De vijf Human Design Types uitgelegd

De vijf human design energietypes uitgelegd.

Wat maakt nu dat je een generator, manifestor, manifesting generator, projector of reflector bent binnen human design? In deze video leg ik welke configuraties in de chart leiden tot een bepaald human design type.

En wat zegt jouw human design type dan precies?

Zoals je wellicht al weet zijn er binnen human design vijf basis types. Nu valt er nog veel meer te ontdekken in je human design chart zoals je profiel, de definitie van jouw centers, channels en gates, je incarnation cross en nog veel meer.

Toch blijft je human design energietype altijd een belangrijk uitgangspunt, ongeacht hoe de rest van jouw human design chart geconfigureerd is.

Bekijk mijn Youtube-video over de vijf human design types hier!

Je human design type geeft aan hoe jij op hoofdlijnen energetisch gewired bent. Binnen elk human design typs is de energie anders verdeeld.

Bijvoorbeeld manifestors zijn hier vooral om dingen in gang te zetten en te initiëren. Volgens human design zijn manifestors niet degenen met een lange adem die alles keurig tot in de puntjes toe afmaken. Generators daarentegen hebben juist veel energie om zaken in vorm te gieten, stap voor stap experts te worden en dingen tot perfectie te volbrengen.

Belangrijk om in je achterhoofd te houden: human design is ‘maar’ een model. Het is een tool tot zelfkennis. Het is niet de waarheid op zich en er zijn ook andere methodes die bijdragen aan zelfinzicht (denk aan de MBTI of astrologie).

Bekijk mijn Youtube-video over de vijf human design types hier!

Meer leren over human design? In de Academy vind je verschillende online cursussen over human design!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.