Welkom bij de Boost Your Mood Academy!

Hét platform voor online cursussen over holistische gezondheid

Ontdek je life purpose met Human Design

Volg deze online cursus en ontdek jouw Life Purpose met behulp van Human Design!

Wil jij op een duurzame wijze richting geven aan je leven? Heb je een sterk ‘missie-gevoel’? En wil je leven vanuit authenticiteit en passie? Volg dan nu de Online Cursus Ontdek je Life Purpose met Human Design!

In 12 inspirerende videolessen leer je alle geheimen van het human design systeem en hoe je jouw human design chart kunt inzetten als waardevolle tool bij het vinden van je purpose en drive in het leven.

In de Online Cursus Ontdek je Life Purpose met Human Design gaan we stap voor stap aan de slag met het formuleren van jouw purpose en missie in het leven.

Masterclass Het Prikkelbare Darm syndroom

Volg de online Masterclass Het Prikkelbare Darm Syndroom (PDS) en leer een complete formule voor gezonde darmen!

Ben jij helemaal klaar met het gerommel in je darmen en klachten zoals buikpijn, winderigheid, obstipatie of juist diarree? In 13 praktische en rijkgevulde lessen krijg jij weer controle over je darmen.

“Ik weet nu veel beter wat ik kan doen om mijn buik rustig te houden”

Een goede balans in de darmen staat aan de basis van gezondheid. Daarom heb ik deze online masterclass Het Prikkelbare Darm Syndroom ontwikkeld. Met de adviezen uit deze masterclass leer jij je darmen optimaal te ondersteunen.

HSP? BOOST je neurotransmitters!

Ben jij hooggevoelig en wil jij meer uit jezelf halen? Volg dan dit unieke programma. Leer hoe jij je neurotransmitters kunt balanceren en de beste versie van jezelf wordt!

Voel jij je regelmatig overprikkelt? Raak je snel overweldigd door emoties of gebeurtenissen? Of ben je vaak gespannen en heb je meer ‘alleen-tijd’ nodig dan anderen? Grote kans dat jij hoogsensitief (HSP) bent. Dit is geen foutje, maar een bijzondere gift. HSP-ers die goed in hun vel zitten, kunnen echt excelleren. Daarom is het cruciaal dat je weet hoe jij jezelf het beste kunt ondersteunen.

In 8 inspirerende en rijkgevulde lessen leer je alles over de fysieke, biochemische achtergronden van HSP. Je leert over hooggevoeligheid en het brein en weet precies welke voeding, vitaminen, mineralen, kruiden en andere nutriënten bij jouw neuroprofiel passen.

Energy by Design

Volg de online cursus Energy by DESIGN en leer een complete formule voor meer energie, drive en purpose in je leven.

Ben je er klaar mee je vermoeid, lusteloos of burned-out te voelen? Of mis je de sprankel in het leven? Je weet dat er meer in zit, maar hoe kom je daar nu bij…?

In 15 rijkgevulde videolessen neem ik je van A tot Z mee in een bijzondere zoektocht naar energie, passie en purpose in je leven. Je krijgt een diepgaand inzicht in jouw unieke energetische blueprint én je leert hoe jij je energie het beste kunt optimaliseren.

Inclusief: De Neuro4Profile neurotransmitter test en jouw Human Design Chart