Welkom bij de Boost Your Mood Academy!

Hét online leerplatform over holistische gezondheid!

Bestel losse cursussen voor een scherpe prijs of kies het Complete Academy Pakket en volg nu alle cursussen uit de Boost Your Mood Academy voor slechts eenmalig €120,- of € 9,95 per maand. ✓6 cursussen 17 u aan videolessen inclusief alle materialen ✓niet goed geld terug!

“Echt heel veel geleerd in deze cursussen! Evelyn is een superfijne docent die duidelijk uitlegt en werkt met mooie plaatjes.”

CURSUS AANBOD

Ontdek je life purpose met Human Design

Volg deze online cursus en ontdek jouw Life Purpose met behulp van Human Design!

Wil jij op een duurzame wijze richting geven aan je leven? Heb je een sterk ‘missie-gevoel’? En wil je leven vanuit authenticiteit en passie? Volg dan nu de Online Cursus Ontdek je Life Purpose met Human Design!

In 12 inspirerende videolessen leer je alle geheimen van het human design systeem en hoe je jouw human design chart kunt inzetten als waardevolle tool bij het vinden van je purpose en drive in het leven.

In de Online Cursus Ontdek je Life Purpose met Human Design gaan we stap voor stap aan de slag met het formuleren van jouw purpose en missie in het leven.

Masterclass Het Prikkelbare Darm syndroom

Volg de online Masterclass Het Prikkelbare Darm Syndroom (PDS) en leer een complete formule voor gezonde darmen!

Ben jij helemaal klaar met het gerommel in je darmen en klachten zoals buikpijn, winderigheid, obstipatie of juist diarree? In 13 praktische en rijkgevulde lessen krijg jij weer controle over je darmen.

“Ik weet nu veel beter wat ik kan doen om mijn buik rustig te houden”

Een goede balans in de darmen staat aan de basis van gezondheid. Daarom heb ik deze online masterclass Het Prikkelbare Darm Syndroom ontwikkeld. Met de adviezen uit deze masterclass leer jij je darmen optimaal te ondersteunen.

HSP? BOOST je neurotransmitters!

Ben jij hooggevoelig en wil jij meer uit jezelf halen? Volg dan dit unieke programma. Leer hoe jij je neurotransmitters kunt balanceren en de beste versie van jezelf wordt!

Voel jij je regelmatig overprikkelt? Raak je snel overweldigd door emoties of gebeurtenissen? Of ben je vaak gespannen en heb je meer ‘alleen-tijd’ nodig dan anderen? Grote kans dat jij hoogsensitief (HSP) bent. Dit is geen foutje, maar een bijzondere gift. HSP-ers die goed in hun vel zitten, kunnen echt excelleren. Daarom is het cruciaal dat je weet hoe jij jezelf het beste kunt ondersteunen.

In 8 inspirerende en rijkgevulde lessen leer je alles over de fysieke, biochemische achtergronden van HSP. Je leert over hooggevoeligheid en het brein en weet precies welke voeding, vitaminen, mineralen, kruiden en andere nutriënten bij jouw neuroprofiel passen.

Energy by Design

Volg de online cursus Energy by DESIGN en leer een complete formule voor meer energie, drive en purpose in je leven.

Ben je er klaar mee je vermoeid, lusteloos of burned-out te voelen? Of mis je de sprankel in het leven? Je weet dat er meer in zit, maar hoe kom je daar nu bij…?

In 15 rijkgevulde videolessen neem ik je van A tot Z mee in een bijzondere zoektocht naar energie, passie en purpose in je leven. Je krijgt een diepgaand inzicht in jouw unieke energetische blueprint én je leert hoe jij je energie het beste kunt optimaliseren.

Inclusief: De Neuro4Profile neurotransmitter test en jouw Human Design Chart

Orthomoleculaire voeding: voeding en suppletie

Volg de Online Cursus Orthomoleculaire Voeding en krijg weer grip op je gezondheid!

Heb je altijd al willen leren over optimale voeding, vitaminen en mineralen en een gezonde levensstijl? Zoek je goed onderbouwde kennis om zo controle te krijgen over je gezondheid? En wil je weten hoe je supplementen veilig kunt inzetten? Dan is deze online cursus Orthomoleculaire Voeding geschikt voor jou!

In 12 rijkgevulde, educatieve videolessen leer je de basis van de orthomoleculaire geneeskunde. Je krijgt een verdiepende en holistische uitleg over voeding, voedingssupplementen en diverse klachten en aandoeningen.

Deze cursus is geschikt voor beginners en geïnteresseerden in gezondheid. Ook voor mensen die al enige (medische)kennis hebben is er voldoende diepgang aangebracht.

Compleet Academy Pakket

Deze optie is voor de echte die-hards en voor mensen die graag het heft in eigen handen nemen. Met dit pakket krijg je volledige toegang tot de Boost Your Mood Academy voor slechts eenmalig  € 120,- of betaal € 9,95 per maand (na twee maanden op elk moment op te zeggen).
Geen addertjes onder het gras, gewoon volledige toegang tot alle cursussen in de Boost Your Mood Academy.
Leer relaxt in je eigen tijd en tempo over holistische gezondheid, persoonlijke groei en spiritualiteit.
Wacht niet langer en word master over je eigen gezondheid en levensgeluk!

Het Burn-out Herstelplan

In 12 inspirerende, educatieve videolessen leer je hoe je op een effectieve, holistische wijze kunt herstellen van een burn-out.

Je gaat in deze leerzame cursus aan de slag op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Stap voor stap bouw je energie, vertrouwen en zelfinzicht op en werk je toe naar herstel.

Je krijgt diverse tools en hulpmiddelen aangereikt: leren voelen met mindfulness, assertieve communicatie met RET (rationeel emotieve therapie), orthomoleculaire voedingsadviezen bij burn-out en doelen stellen met NLP (neuro linguïstisch programmeren).