Online Cursus Het Burn-out Herstelplan

Holistisch herstellen van een burn-out.

Het Burn-out Herstelplan. Compleet én holistisch stappenplan bij burn-out.

In 12 inspirerende, educatieve videolessen leer je hoe je op een effectieve, holistische wijze kunt herstellen van een burn-out.

Je gaat in deze leerzame cursus aan de slag op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Stap voor stap bouw je energie, vertrouwen en zelfinzicht op en werk je toe naar herstel.

Je krijgt diverse tools en hulpmiddelen aangereikt: leren voelen met mindfulness, assertieve communicatie met RET (rationeel emotieve therapie), orthomoleculaire voedingsadviezen bij burn-out en doelen stellen met NLP (neuro linguïstisch programmeren).

Door middel van deep learning en goede informatie over wat burn-out is, leer je te begrijpen wat er aan de hand is in je lichaam. Je leert hoe de stressresponse werkt en over het effect van langdurig verhoogde cortisolniveaus. Je leert te herkennen in welke fase van burn-out je zit en welk type burn-out je hebt. Heb jij vooral een fysieke, mentale, emotionele of spirituele burn-out?

Ook als je coach of therapeut bent en mensen in een burn-out begeleidt, is dit een waardevolle cursus met veel verdieping.

Bekijk hier de introductievideo

Fysiek

Op de fysieke laag leer je over voeding en suppletie bij burn-out. In dit deel van de cursus leer je wat je nodig hebt om fysiek te kunnen herstellen van een burn-out. Om het (orthomoleculaire) suppletie-advies te kunnen personaliseren, ga je aan de slag met de NeuroQuickScan. Deze korte check maakt inzichtelijk hoe het gesteld is met vier primaire neurotransmitters in het brein: dopamine, acetylcholine serotonine en GABA.

Emotioneel

Op het emotionele niveau zijn het leren luisteren naar je lichaam, zelfliefde en grenzen voelen voorwaarden om te herstellen van een burn-out. Maar hoe vind je nu de ‘uit-knop’ en hoe kom je tot rust? Je krijgt tips over radical selfcare en mindfulness.

Mentaal

Op de mentale laag ga je uitgebreid aan de slag met RET, rationeel emotieve therapie – een vorm van psychotherapie waarbij verstand en gevoel een grote rol spelen. RET kan je enorm helpen bij het stellen van grenzen en assertieve communicatie. Met behulp van een zelfhulpformulier leer je lastige situaties te analyseren en effectiever aan te pakken. Je leert ‘denkfouten’ en beperkende overtuigingen op te sporen om vervolgens een gezonde mindset aan te nemen.

Spiritueel

In het laatste deel van de cursus – de spirituele laag – ga je aan de slag met een uitgebreide persoonlijkheidstest, waarden, passies en purpose. Weten wie je bent, wat je belangrijk vindt en waar je energie van krijgt is cruciaal om het vuurtje weer te laten branden en keuzes te maken die bij je passen. Je leert bovendien hoe je effectief doelen kunt stellen met behulp van NLP, Neuro Liguistisch Programmeren.

Voor wie is de online cursus Het Burn-out Herstelplan?

Voor iedereen met een burn-out, langdurige stress, overspannenheid en een bore-out.

Wat krijg je allemaal?

  • Compleet stappenplan bij burn-out en logische cursusopbouw
  • Holistische aanpak, met oog voor diverse aspecten van een burn-out
  • 12 goed gestructureerde, leerzame videolessen
  • Les van een ervaren en erkend orthomoleculair therapeut en life coach.
  • Uitgebreid naslagwerk met zelfhulpformulieren (Rationeel Emotieve Therapie RET), vragenlijsten (o.a. de Jungiaanse Persoonlijkheidstypen Test), opdrachten en tips en adviezen.
  • PDF versie van het boek Boost Your Mood, ontdek het geheim van een oergezonde levensstijl.
  • 6 maanden toegang / Compleet Academy Pakket 1 jaar toegang tot het lesmateriaal.
  • Niet goed, geld terug – binnen 14 dagen na aankoop.
  • Certificaat kosteloos opvraagbaar.

Liever het complete academy pakket?

Klik hier voor het complete academy pakket.

Jouw online teacher drs. Evelyn Prinsen

Mijn naam is Evelyn Prinsen (1976). Ik heb een achtergrond in orthomoleculaire geneeskunde, life coaching en de klinische Psycho Neuro Immunologie. Ik ben afgestudeerd in de Sociale Wetenschappen (VU) en heb sinds 2007 een bloeiende praktijk in Amsterdam.

Ik ben auteur van twee boeken: Spiritualiteit werkt in de dertigersdip (2009) en Boost Your Mood, ontdek het geheim van een oergezonde levensstijl (2014)

Sinds 2023 maak ik online cursussen over holistische gezondheid.

Reviews 

Echt een eye-opener deze cursus en wat een prettige stem om naar te luisteren. Ik vond het heel boeiend en ga meteen door naar je volgende cursus “Ontdek je life purpose met Human Design”
Hartelijk bedankt!!

Kikker

Lees hier alle reviews…

Misschien ook interessant voor jou?