Wil jij jezelf ontdekken met human design?

Schriftelijke, gepersonaliseerde human design reading

Kies voor de schriftelijke human design reading (€ 99,-) of de combi-deal: schriftelijke reading + online cursus Ontdek je Life Purpose met Human Design (€ 115,-).

Deze schriftelijke human design reading helpt je bij het ontdekken van wie je echt bent. Het geeft zicht op je authenticiteit – datgene wat jouw uniek maakt – en ondersteunt je bij je nemen van beslissingen die werkelijk bij je passen.

In Human Design komen oude oosterse en westerse wijsheden samen. Het is een combinatie van de westerse astrologie, de Chinese I Tjing, het Vedische chakra systeem en de Joodse Kabbala.

De Human Design Chart, die gebaseerd wordt op je geboortegegevens, geeft je waardevolle inzichten over je kwaliteiten, persoonlijkheidskenmerken, kwetsbaarheden, talenten, valkuilen en richting in het leven. Het is bovendien tool die bijdraagt aan gezondheid: het laat zien hoe je het beste met je energie om kunt gaan.

Schriftelijke reading

In deze digitale, schriftelijke reading krijg je alle ‘ins-en-outs’ van jouw human design chart uitgelegd. Het rapport bestaat uit zo’n 40 pagina’s en is opgebouwd uit de volgende onderdelen:

  • Inleiding in human design
  • Duidelijke uitleg over de technische kant van de human design chart. Hoe is de chart opgebouwd en hoe kun je de chart lezen?
  • Je human design type, je strategie en bijbehorende autoriteit en not self-theme.
  • Jouw Human Design Profiel. Welke twee profiellijnen kleuren jou karakter?
  • De betekenis van de centers in jouw persoonlijke human design chart en bijbehorende affirmaties.
  • Geactiveerde channels en gates. Wat betekent dit voor jou?
  • Je incarnation cross en life purpose
  • Connecting the dots en tips en adviezen voor jou!

Schriftelijke reading + Online Cursus Ontdek je Life Purpose met Human Design?

Wil jij je helemaal onderdompelen in human design? Kies dan voor deze combi-deal (meest gekozen optie).

Naast de schriftelijke reading ontvang je ook de online cursus Ontdek je Life Purpose met Human Design. In 12 waardevolle videolessen leer je alle geheimen van het human design systeem en hoe je jouw human design chart kunt inzetten als waardevolle tool bij het vinden van je purpose en drive in het leven.

Klik hier voor meer informatie over de cursus Ontdek je Life Purpose met Human Design.

Je ontvangt een mooi, met zorg opgemaakt PDF rapport binnen uiterlijk 7 werkdagen.

Kies je voor de combi-deal? Dan kun je diect met de cursus starten!

Vergeet niet je naam, geboortedatum, geboorteplaats en geboortetijd (mag bij benadering als je dit niet weet) te vermelden bij de opmerkingen bij deze bestelling of mail mij info@evelynprinsen.nl.