Boost Your Mood. Ontdek het geheim van een oergezonde levensstijl.

Ben je gestrest, down, moe of prikkelbaar?

boeklancering 3Volgens therapeut en coach Evelyn Prinsen zitten psychische klachten niet alleen ‘tussen je oren’. Ze kunnen ook het gevolg zijn van milde ontstekingen in het lichaam, ongezonde voeding, stress en verstoringen in de darmen. Prinsen is verrassend en vernieuwend in haar benadering. Zij gaat onder meer in op de kloof tussen onze oeroude genen en onze huidige westerse levensstijl en de cruciale rol die het immuunsysteem speelt als het gaat om het hebben van een positieve stemming.

Prinsen helpt niet alleen de verborgen oorzaken van stemmingsklachten te ontrafelen, ze geeft veel praktische tips en adviezen die je humeur en energieniveau een flinke oppepper geven. Het boek bevat een compleet mood boosting plan van aanpak waarbij voeding als medicijn voor het brein, sportief bewegen, stressreductie, kortdurend vasten en intelligent gebruik van feel good supplementen de belangrijkste pijlers zijn.

BOEK BESTELLEN

Over de auteur

buiten besnedenDrs. Evelyn Prinsen (1976) is orthomoleculair therapeut volgens de klinische Psycho-Neuro-Immunologie, coach en auteur. Sinds 2006 heeft Evelyn een bloeiende praktijk in Amsterdam waar zij met succes mensen met stress- en stemmingsklachten begeleidt. In 2009 schreef Evelyn haar eerste boek over de dertigersdip.

BOEK BESTELLEN

Cover boek

cover met grijze rand