Compleet Academy Pakket

Met het Complete Academy Pakket krijg je toegang tot de volledige Boost Your Mood Academy.

Deze optie is voor de echte die-hards en voor mensen die graag het heft in eigen handen nemen. Met dit pakket krijg je volledige toegang tot de Boost Your Mood Academy. Geen addertjes onder het gras, gewoon volledige toegang tot alle cursussen in de Boost Your Mood Academy.

Leer relaxt in je eigen tijd en tempo over holistische gezondheid, persoonlijke groei en spiritualiteit.

Wacht niet langer en word master over je eigen gezondheid en levensgeluk!

Jouw online teacher Drs. Evelyn Prinsen

Mijn naam is Evelyn Prinsen (1976). Ik heb een achtergrond in orthomoleculaire geneeskunde, life coaching en de klinische Psycho Neuro Immunologie. Ik ben afgestudeerd in de Sociale Wetenschappen (VU) en heb sinds 2007 een bloeiende praktijk in Amsterdam.

Ik ben auteur van twee boeken. Mijn laatste boek verscheen in 2014: “Boost Your Mood, ontdek het geheim van een oergezonde levensstijl”.

Tot slot, ik heb een online Academy met cursussen over holistische gezondheid.

Reviews

Ik ben al jaren geïnteresseerd in orthomoleculaire voeding, doordat ik bij een orthomoleculaire diëtiste geweest ben. Door deze cursus voel ik me extra gesterkt om door te gaan met mijn manier van eten en aanvullen met supplementen. Het was waardevol om meer informatie te krijgen, die op een begrijpelijke manier werd uitgelegd. Dankjewel.

Mooie en duidelijk overzichtelijke cursus. Met een enthousiaste zeer duidelijk sprekende cursusleidster. Mooie plaatjes. Ik vond het een fijne en ontspannen cursus. Voor mij een opmaat om nog dieper in Human Design te duiken. Dankjewel

Weer een waanzinnig goed uitgelegde cursus!!! Volg heel graag jouw cursussen!

Lees hier alle reviews…