Tarieven en vergoedingen

Alleen medisch georiënteerde consults komen in aanmerking voor vergoedingen van de verzekering (aanvullende pakket, heeft geen invloed op je eigen risico!).

Mijn behandelingen vallen onder alternatieve therapie/natuurgeneeskunde. Informeer altijd bij je verzekeraar of mijn sessies vergoed worden om teleurstellingen te voorkomen. Benodigde informatie zoals mijn zorgverlenersnummer staan verderop in deze pagina.

Tarieven coaching (ex. btw)

Per 01-07-2017

Consult Normaal 60 min. € 73,55
Consult Online Skype/FaceTime 60 min. € 63,55
Consult Vlot 45 min. € 55,50
Consult Kort 30 min. € 40,-
Talantenanalyse € 207,-
Coaching Zakelijk 60 min. € 160,-

 

NB. Coachingstarieven zijn exclusief 21% BTW

Tarieven alternatieve therapie (vrijgesteld van BTW)

Consult Normaal 60 min. € 85,00
Consult Online Skype/FaceTime 60 min. € 75,00
Consult Vlot 45 min. € 65,00
Consult Kort 30 min. € 50,00

NB. tarieven natuurgeneeskunde/alternatieve therapie (medisch georiënteerde consults) zijn vrijgesteld van BTW.

 

Maak een afspraak!

Consults geannuleerd binnen 48 uur voor de afspraak worden volledig in rekening gebracht. Deze consults kunnen niet gedeclareerd worden bij de verzekering.

Vergoedingen

Drs. Evelyn Prinsen is A-licentiehouder bij de beroepsvereniging V.B.A.G. en is ingeschreven in R.B.C.Z. waardoor veel zorgverzekeraars haar therapiesessies geheel of gedeeltelijk vergoeden (zonder doktersverwijzing en vanuit het aanvullende pakket – alternatieve therapie/natuurgeneeskunde). Dit heeft geen invloed op je eigen risico.

Om in aanmerking te komen voor vergoedingen moet er sprake zijn van een duidelijke klacht of diagnose en dient de sessie medisch georiënteerd te zijn. Informeer bij je zorgverzekeraar of deze een natuurgeneeskundig consult of alternatieve therapie vergoedt.

Loopbaancoaching, persoonlijke ontwikkeling, online consults en de Talentenanalyse worden niet vergoed. In deze gevallen zijn werkgevers vaak bereid een deel van de kosten te vergoeden. Tevens is belastingaftrek mogelijk. Neem contact op voor meer informatie.

Neem vrijblijvend contact op met coach & therapeut Evelyn >

Registratienummers

  • Drs. Evelyn Prinsen staat ingeschreven onder de overkoepelende praktijknaam ‘Awarenez’
  • AGB Code Zorgverlener: 90-044379
  • AGB Code Praktijk: 90-53091
  • Licentienummer V.B.A.G.: 2110403 A (www.vbag.nl).
  • R.B.C.Z.: 911700R

Over V.B.A.G. en R.B.C.Z.

Drs. Evelyn Prinsen is lid van de V.B.A.G. (Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijzen) en de overkoepelende organisatie RBCZ.

De V.B.A.G is een beroepsvereniging van zelfstandige, professionele beroepsbeoefenaars van natuurlijke geneeswijzen. Sinds 1984 waakt de V.B.A.G in het belang van clienten over de kwaliteit van haar leden. Door middel van strenge selectiecriteria (o.a. opleiding), een registratiesysteem, beroepscode en de verplichte bijscholing wordt een bestand van bekwame en deskundige natuurgeneeskundigen opgebouwd. Alle V.B.A.G. leden zijn beëdigd en zijn daardoor gehouden aan regels.

De stichting RBCZ is een overkoepelende organisatie die beroepsbeoefenaren in de complementaire zorg (artsen en therapeuten op Hbo-niveau) certificeert en registreert. RBCZ behartigt de algemene belangen van de aangesloten beroepsbeoefenaren in de complementaire zorg en is een onafhankelijke intermediair tussen beroepsorganisaties, de zorgverzekeraars en cliënten.

Als je als consument een behandelaar raadpleegt die in het RBCZ-register is opgenomen, dan kun je er op rekenen dat deze betrouwbaar is, goed is opgeleid en veilig behandelt.

De RBCZ hanteert strikte toelatingsvoorwaarden en stelt kwaliteitseisen op het gebied van scholing, praktijkvoering en zorgvuldig handelen. Geregistreerde behandelaars worden hier periodiek op getoetst.

Klachten

Een therapeut in de complementaire gezondheidszorg moet zich houden aan de gedragsregels van zijn beroepsvereniging en aan de algemene wettelijke bepalingen. In geval van een klacht word je verzocht eerst per e-mail contact op te nemen met Evelyn Prinsen. Als het niet mogelijk is om het probleem samen op te lossen, dan kun je een klacht indienen bij mijn beroepsorganisatie.

Wijzig dit bericht.