Download via deze link het e-book: ‘Verbeter je stemming’

Veel leesplezier gewenst!

Of boek meteen een consult bij life coach en orthomoleculair therapeut Evelyn.

“Evelyn heeft me in een korte tijd van mijn klachten afgeholpen. Ik had last van stressklachten als pijn in mijn schouders en nek, hoofdpijn en neerslachtigheid. Ik had geen energie en nergens meer zin in.

We hebben gekeken naar naar mijn voeding en zijn meteen gestart met bepaalde voedingssupplementen. Daarnaast hebben we met RET gewerkt aan verkeerde gedachtenpatronen. Zo kon ik aanpassingen doen in mijn manier van leven die binnen enkele weken tot minder klachten leidden. Nu heb ik weer de energie om dingen te ondernemen.”
(Hans, consultant)

Lees de testimonials >>

Wil je van je klachten afkomen en goed geholpen worden? Neem dan vrijblijvend contact op >>